onsdag 21 januari 2009

Polkagris/Peppermint rock - foto 6/365När jag städade bort julen förra helgen, upptäckte jag att jag hade en alldeles egen polkagris i mitt fönster. För en gris som står och vaktar en massa polkakarameller måste väl vara en polkagris eller kanske en polkapolis? Tema 236.

Fick en del förslag på att beskära bilden mer. Självklart borde det vara så - jag testar!

5 kommentarer:

Blogger Ninni sa...

Vilken sötnos! Han har skött sitt jobb ser jag eftersom polkagrisarna finns kvar...
Tänk, det temat hade jag inte ens sett!:)

21 januari 2009 18:27  
Blogger Mariaberg sa...

Nu kommer fotopolisen... Jag hade gärna sett att bilden beskars så att det bara var karamellerna och grisen som syns, tyvärr tar julstjärna rätt mycket av bilden och det är ju inte den som är temat.

/MB

22 januari 2009 12:28  
Blogger Ulrica sa...

Vilken fin bild, och snygg tolkning av temat. Jag håller med Marieberg, prova att beskära den med inte så mycket julstjärna och se vilken effekt det ger. Samtidigt står julstjärnans röda färg för julen. Men man kan alltid prova.

22 januari 2009 15:05  
Blogger annette sa...

Så härlig bild och tolkning av temat, kul att hitta lite som finns kvar efter julen!

Ha en skön kväll //annette

24 januari 2009 19:19  
Blogger Nässelblom och choklad sa...

Ninni: Faktistkt var det bara en i familjen som ens smakade någon av "grisarna". Ingens favoritgodis m a o. Temalistan är så lång att det är svårt att greppa allt.

Mariaberg: Tack fotopolisen för din konstruktiva kritik! Jag fotograferade den visserligen när utmaningen var igång, men tänkte inte riktigt på temat just då - utan snarare efteråt. Du har ju helt rätt i att julstjärnan tar över för mycket.

Ulrica: Tack! Jag testar att ändra beskärningen. Håller med er, den syns för mycket - ändå vill jag ha med den för färgen och julkänslan. Bra att få konstruktiva råd!

annette: Jag har alltid svårt att städa bort adventsstjärnor, gran och annat julig. Så länge det är mörkt är det mysigt. Men nu är det bortstädat även här.

Ulrica:

26 januari 2009 10:06  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida