fredag 7 augusti 2009

Godis - foto 68/365Hej igen! Trodde att jag skulle lägga in massor med bilder under sommaren, men så har det tyvärr inte blivit. Så frågan är om jag ska ge upp utmaningen eller försöka spurta ordentligt? En bild om dagen känns avlägset just nu. Men kul är det, det är tiden som aldrig vill räcka. Tror nog att jag försöker ett tag till i alla fall. Bjuder på mitt bästa godis som är bär av olika slag. Här är det mumsiga körsbär/bigaråer som jag önskar att jag fick äta betydligt oftare än vad jag gör. Ha det skönt i sommarsolen! Tema 40.

8 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag tycker att du ska stanna kvar och försöka lägga upp så många bilder du kan. Det är ju inte hela världen om du inte når målet. Det kommer fler år och redan nu håller jag på att förbereda inför nästa års fotoutmaning som varar hela året.

Själv har jag precis passerat inlägg 150 och har många kvar. Fast jag har också många bilder som nu ligger på hårddisken och bara väntar på att få bli upplagda.

Underbara bigaråer eller om det är körsbär! Det är verkligen godis!

Lycka till i fortsättningen!
akson

7 augusti 2009 11:37  
Blogger Della sa...

Kul om du fortsätter lägga in bilder, så att jag får fortsätta att titta.
Riktigt godis det där!

7 augusti 2009 14:02  
Blogger Maria i Sennan sa...

Det har blivit lite varvning hos mej med bilder o tema 365-det ska ju va roligt-så fortsätt du......Goa Bär.....Ha det Maria

7 augusti 2009 16:18  
Blogger annette sa...

Klart Du skall fortsätta, som Akson säger så är det ju inte hela världen om Du inte hinner med alla bilder, Din bild idag säger mej att ett besök på torget imorgon skall jag göra för att handla lite fina bär!

Ha det det bra!

annette

7 augusti 2009 17:30  
Blogger Ninni sa...

Fortsätt i din egen takt du...så länge det är roligt och inte känns som ett tvång. Som Della säger det är ju roligt för oss andra:)
Visst är de både vackra och väldigt goda körsbären!
Ha en skön helg!
Kram Ninni

7 augusti 2009 18:07  
Blogger Carina sa...

Ibland tryter inspirationen men den kommer tillbaks, bilden är läcker!
Ha det bra!

7 augusti 2009 23:05  
Blogger Ulrica sa...

Ja, nu förstår jag. Lägg upp så många du hinner, kul att se hur alla löser de olika utmaningarna. Hinner vi så hinner vi, vem ligger inte efter;)

8 augusti 2009 19:43  
Blogger Gärdsmygen sa...

Jobba på när du har lust och se vad det blir av det!

8 augusti 2009 23:09  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida